Web Analytics Made Easy - Statcounter

 قتل به خاطر مواد مخدر در پارک شب بو لویزان رخ داد.بعد از قتل به خاطر مواد مخدر متهم دستگیر شد.در جریان پرونده قتل به خاطر مواد مخدر متهم به قصاص محکوم شد.اما متهم به قتل به خاطر مواد مخدر در یک قدمی اجرای حکم از قصاص نجات پیدا کرد.متهم به  قتل به خاطر مواد مخدر  بدون پرداخت دیه رضایت گرفت.

ساعت ۷ عصر دوشنبه 24 اسفند ماه سال گذشته مأموران کلانتری ۱۰۲ پاسداران در جریان درگیری جوانی در پارک شب‌بوی منطقه لویزان قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مأموران در تحقیقات میدانی پی بردند که مهدی ۲۱ ساله که از اهالی همان منطقه است ساعت ۴ عصر در پارک با مرد آشنایی به نام حمیدرضا ۴۵ ساله درگیر شده و پس از وارد کردن ضربات چاقو به وی ساعت ۷ عصر به خانه مردی ۶۰ ساله به نام ناصر رفته و وی را نیز با ضربات چاقو هدف قرار داده است.

قتل دوست به خاطر مواد افیونی

ناصر و حمیدرضا در بیمارستان شهید چمران تحت درمان قرار گرفتند و همزمان پلیس، مهدی را تحت تعقیب قرار داد تا اینکه ساعت ۱۰ شب این جوان خشن در کوچه‌ای نزدیکی پارک شب‌بو دستگیر شد و درحالی که مهدی بازجویی می‌شد ساعت ۱۱ شب حمیدرضا روی تخت بیمارستان تسلیم مرگ شد.

مهدی در اعتراف به قتل گفت: ۲ روز قبل از حادثه به حمیدرضا پول دادم تا برایم مواد بخرد اما با گذشت ۲ روز هیچ خبری نشد تا اینکه روز حادثه به پارک رفتم تا از او شیشه بگیرم که ادعا کرد که مواد نخریده است و یک پایپ خالی در دست داشت که آن را شکستم و با هم درگیر شدیم. او چاقویی در پارک جاساز کرده بود که با آن به من حمله کرد و من چاقو را از او گرفتم و او را هدف قرار دادم.

مهدی که از کار خود پشیمان بود افزود: من قصد کشتن نداشتم و فکر نمی کردم ضربه چاقویم باعث قتل شود.آن روز مشروب خورده و مست بودم برای همین در حال خودم نبودم.

بخشش قاتل پای چوبه دار با 2 شرط

در حالی که دادگاه ادعای متهم را مبنی بر اینکه در حال خود نبوده نپذیرفت با درخواست اولیای دم متهم به قصاص محکوم شد.

پرونده برای اجرای حکم به شعبه 2 دادیاری اجرای احکام ارجاع شد و پرونده با دستور امین کرمانی نژاد در نوبت اجرا قرار گرفت اما درست زمانی که متهم در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اولیای دم بدون دریافت دیه و تنها با 2 شرط از قصاص گذشت کردند.

یکی از شروط آنها این بود که متهم هرگز سراغ خانواده مقتول نرود و شرط دوم این بود که متهم در منطقه لویزان یعنی محل زندگی خانواده مقتول تردد نکند.

بنا بر این گزارش، به این ترتیب متهم با اعلام گذشت اولیای دم از قصاص نجات پیدا کرد.

 

منبع: رکنا

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بخشش چوبه دار 2 شرط جالب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟

آفتاب‌‌نیوز :

ابوالحسن صفرپور، دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ایجاد گفتمان برای پاسداشت شهدای مدافع کشور، اظهار کرد: وقتی اسم مبارزه با مواد مخدر می‌آید، افکار عمومی به‌سمت معتاد و قاچاقچی و خُرده‌فروش می‌رود، این ادبیات نیاز به تغییر دارد.

شهدای مبارزه با مواد مخدر ناخودآگاه این افکار کوچک را به ذهن متبادر می‌کند. این همه شهید صرفاً برای مبارزه با چهارنفر خُرده‌فروش نبوده است؛ لذا این کلمه نیاز به تغییر دارد و برهمین اساس نیاز بود تا گفتمان شهدای مدافعان جان طراحی شود.

وی افزود: وقتی قرار است روایت جدیدی را مطرح کنید، نیاز به کلمه‌ی جدید و به بازتعریف دارید. حضرت امام (ره) کلمه‌ی مستضعف را درست کردند. مستضعف را در مقابل مستکبر قرار دادند. کلمه‌سازی کردند. در رابطه با جنگ تحمیلی، عنوان دفاع مقدس را برگزیدند. این کاری بود که حضرت امام انجام دادند. یعنی یک ادبیات جدید وارد جامعه کردند. برای موفقیت در این مسیر، در این مبارزه دائمی و حضور جانانه مقابل دشمنان قسم‌خورده بشریت، به واژه‌های جدید نیاز است. واژه‌ای که همه معتقدان به اسلام، معتقدان به ایران و صاحبان وجدان با هر عقیده‌ای، آن را بپذیرند و در صف مبارزه حاضر شوند. عمق استراتژیک نظام دقیقاً همین‌جاست.

پیشنهاد تغییر نام شهدای مبارزه با مواد مخدر به شهدای مدافع جان

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این واژه تازه، می‌بایست جهت‌گیری ما را از‌ایستادگی جلوی چهار نفر معتاد یا قاچاقچی، فراتر ببرد. باید تلاش کرد تا همه انسان‌ها در ایران، در کوبا، چین، امریکا، نیجریه، لبنان و... از شر صهیونیست نجات یابند. به همین‌خاطر به‌جای شهدای مبارزه با مواد مخدر بگوییم «شهدای مدافع جان». فعالان و مؤثران این حوزه را نیز با نام «مدافعان جان» بشناسیم. این‌ها افرادی هستند که در حال نجات جان آدم‌های سراسر گیتی‌اند. به‌خاطر پیشگیری‌ها، صیانت‌ها و مجاهدت‌های مدافعان جان، بسیاری از افراد معتاد نشدند و سالم هستند. این نیاز به گفتمان‌سازی دارد. تا زمانی که نگاه ما به حوزه مواد مخدر گفتمان تدافعی ذلت و اسارت باشد و گفتمان جهاد و مبارزه در آن ایجاد نشود، افکار عمومی در راه مقاومت عمومی بسیج نخواهند شد. گفتمان ضعف و ذلت را باید فراموش کرد و کنار گذاشت. در این عرصه، ایران اسلامی صاحب‌ایده و رویکرد است.

صفرپور با اشاره به رشادت‌های شهدای مدافعان جان در کشور، عنوان کرد: یک رویکرد کاملاً تهاجمی، ما یک طلبکاری بزرگ از تمام دشمنانی داریم که در کشور ترویج موادمخدر کرده و می‌کنند چرا که جوانان ما را شهید کرده‌اند، برخی در لباس و جایگاه مبارزه با قاچاقچیان، برخی هم با فریب خوردن، در دام افتادن و مظلومیت، عده زیادی هم که هنوز قرار است در این راه منحوس کشته شوند.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تعداد شهدا مدافع جان (شهدا مبارزه با مواد مخدر و روانگردان) در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی ایران ۳۸۶۴ نفر تا پایان سال ۱۴۰۲ بوده است.

استان‌هایی که بیشترین شهید را در راه مبارزه با مواد مخدر داشته اند!

وی به آمار شهدای استان‌ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: به ترتیب سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی بیشترین تعداد شهدا مدافع جان را دارد. همینطور دستگاه‌های اجرایی که بیشترین تعداد شهید مدافع جان دارند به ترتیب فراجا با تعداد ۳۰۱۷ نفر، سازمان بسیج مستضعفین با تعداد ۴۳۰ نفر، ارتش جمهوری اسلامی با تعداد ۱۴۲ نفر و سایر دستگاه‌ها نیز با تعداد ۲۷۵ نفر شهید را در این راه تقدیم کرده‌اند.

صفرپور درباره برگزاری یادبود شهدای مدافع جان در استان‌های کشور نیز ابراز کرد: یادواره شهدا مدافع جان هم اکنون به صورت استانی در استان‌های تهران، کرمان، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، کردستان، قزوین، زنجان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و لرستان در حال برگزاری است.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب در بخش دیگری از این گفتگو به آمار شهدای مدافع جان در استان‌های کشور اشاره کرد و این آمار تا پایان سال ۱۴۰۱ است.

وی تأکید کرد: ماموریت اصلی این است که ادبیات‌سازی و گفتمان‌سازی منفور‌سازی فرآیند تولید، قاچاق، توزیع و مصرف مواد مخدر و روان گردان صورت بگیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ۳۰ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۲ تن انواع مواد مخدر در لرستان
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • عملیات پلیس علیه مواد مخدر در کیش
  • محکوم به قصاص در دزفول از چوبه‌دار رهایی یافت
  • کشف ۱۰۰ کیلوگرم تریاک جاسازی‌شده در بار هندوانه
  • بخشش حکم قصاص پس از ۲۳ سال
  • تتلو: اشتباه کردم، هیچ دفاعی ندارم/به دنبال معرفی جایگزین گیاهی برای مواد مخدر بودم!
  • افشای شگرد مادر و پسر تهرانی برای آدم‌ربایی مردان جوان
  • کشف ۲۸ کیلوگرم قرص مخدر/ فرد قاچاقچی دستگیر شد